Verhuur


Particuliere woning verhuur

Voor de verhuur van onze woningen zijn wij een samenwerking aangegaan met Domeq Vastgoedbeheer. Ons aanbod voldoet qua oplevering aan de eisen van de huidige tijd, waarbij zo veel mogelijk ook met duurzaamheid rekening wordt gehouden. De ruime diversiteit biedt inmiddels aanbod voor jong en oud. Alle wooneenheden bevinden zich in een levendige omgeving in de nabijheid van het openbaar vervoer. Voor meer informatie klik op de onderstaande button.


Naar Domeq Vastgoedbeheer

Commerciële verhuur

Wima beschikt over een ruim assortiment commerciële bedrijfsruimtes met een mooie mix tussen horeca-, winkel- en kantoorpanden. Voor meer informatie neem contact op.


Naar contact Wima Vastgoed

Wima vastgoed "oude stenen tweede leven"

Vertrouwen

Sinds 2000 ligt de Groningse nuchterheid ten grondslag aan onze visie om betaalbare en praktische woon- en werkruimtes te creëren.

Diversiteit

Aanbod voor jong en oud. Alle wooneenheden bevinden zich in een levendige omgeving in de nabijheid van het openbaar vervoer.

Duurzaam

Wima biedt oude stenen een tweede leven. Het aanbod voldoet qua oplevering aan de eisen van de huidige tijd, waarbij rekening gehouden wordt met duurzaamheid.